Mihai Gâdea plusează: „Eu nu am nevoie de ketamină ca să fiu sclavul domnului profesor Voiculescu”

Mihai Gâdea continuă atacurile la adresa celor care protestează împotriva exploatării cu cianură a aurului de la Roşia Montană. „Nu doar că sunt sclavii lui Băsescu, dar sunt nişte sclavi făcuţi, nu născuţi”, acuză moderatorul de la Antena 3. „Nu că vreau să mă laud, dar eu sunt sclavul lui Voiculescu fără să am nevoie de ketamină.”

„Ketamina nu ţine loc de pasiune”, a continuata Gâdea. „Eu îi dau limbi domnului profesor Voiculescu pentru că aşa am fost educat de părinţi. Când eram mic, pupam în cur şi ursuleţii de pluş, şi păpuşile Barbie pe care le aveam. Eu aş fi ajuns un pupincurist şi dacă nu exista domnul Voiculescu. Sigur găseam cui să dau limbi.”

Mihai Gâdea s-a arătat dispus inclusiv să vină cu martori care să confirme că el e pupincurist de mic. „Am colegi de grădiniţă, de clasă primară, de liceu şi de facultate care s-au bucurat de nenumărate ori de limbile mele date în cur cu o precizie matematică. La fel, toţi profesorii pe care i-am avut pot confirma aptitudinile mele nemaintâlnite de pupincurist.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
30 septembrie 2013 09:48

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult