Ministerul Apărării a organizat o paradă gay pe sub Arcul de Triumf, de Ziua Naţională

Pentru că nu mai sunt bani pentru o paradă militară în toată regula, Ministerul apărării a angajat homosexuali şi lesbiene să defileze, aşa cum ştiu ei mai bine, pe sub Arcul de Triumf. La manifestaţii participă însă şi câteva batalioane ale armatei române, din considerente de securitate. Militarii vor defila pe sub Arcul de Triumf ca să le păzească fundul homosexualilor, care altfel ar fi o pradă prea uşoară pentru membrii mişcării Noua Dreaptă.

Îmbrăcaţi în slipuri de sărbătoare sau în echipamente de camuflaj roz, gay din toată ţara au intonat imnul naţional, “Deşteaptă-ţi-o, române”. Ei au trecut în pas de defilare pe sub Arcul de Triumf, aruncând priviri galeşe bărbaţilor mai chipeşi de pe margine. Stârniţi de vremea ploioasă, homosexualii din coada coloanei s-au oprit bursc şi s-au aplecat din mijloc, prefăcându-se că au pierdut ceva pe jos, numai ca soldaţii batalionului de vânători de munte de la Curtea de Argeş să se împiedice de fundul lor.

În timpul defilării, participanţii au mai cântat “Pe-al nostru slip e scris unire”, precum şi vechiul imn comunist „Trei culori cunosc pe lume, amintind de-un brav popou”.

Homosexualii au jurat credinţă patriei şi au spus că sunt în stare oricând să intre în luptă şi să-şi dea viaţa pentru poporul român, întrucât nu le e frică de bătaie. Ei şi-au rugat totuşi potenţialii inamici să nu dea la faţă.

Nu toată lumea a fost încântată de prezenţa homosexualilor la parada de 1 decembrie. Gigi Becali a spus că n-a văzut curvăsărie mai mare ca asta şi că n-o să mai vină la Ziua Naţională cât o trăi. Iată ce a declarat patronul stelist: “N-am avut ce face, mai bine stăteam acasă şi-mi băgam un băţ în fund.”

Ministrul Gabriel Oprea nu e sigur nici el dacă s-a ajuns aici din lipsă de fonduri sau dintr-o pură eroare birocratică: “Eu am zis să facem o defilare şucară cu artilerie, cavalerie şi pedestraşi, dar văd că ei au înţeles altceva, mi-au adus pederaşti. În fine, o lăsăm cum a picat şi poate anul următor iese mai bine.”

Scris de TNR
1 decembrie 2010 11:12

Alte articole

Vezi mai mult