Monaco ne consolează: nici noi nu suntem în Schengen şi n-o ducem aşa rău

România a primit o notă diplomatică din partea statului Monaco, prin care suntem consolaţi pentru recentul eşec referitor la integrarea ţării noastre în Spaţiul Schengen.

Şeful statului monegasc, Prinţul Albert, asigură România că refuzul integrării în Schengen nu ar trebui să provoace tristeţe cetăţenilor români, pentru că nici Monaco nu e în Schengen şi în definitiv n-o duce atât de rău.

„Nici noi nu suntem în Schengen, nici măcar nu avem un calendar de integrare, iar Comisia Europeană ne ignoră constant intenţiile de integrare în UE”, susţine Prinţul Albert.

Potrivit prinţului, la Monte Carlo a fost mereu linişte de fiecare dată când extinderea Uniunii Europene s-a făcut fără ca statul Monaco să fie măcar invitat.

„Cetăţenii noştri n-au fost trişti, iar românii ar trebui să ia un exemplu de la noi. În viaţă contează să stai mereu cu capul sus şi să-ţi bei şampania ca un gentleman”, a mai declarat Prinţul Albert.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
6 martie 2013 16:03

Alte articole

Vezi mai mult