Numărul record de infectări de azi nu putea rămâne fără reacție din partea premierului. Ludovic Orban i-a convocat pe toți miniștrii, dar și pe câțiva amici, la Palatul Victoria. ”Vom avea o noapte lungă, să veniți pregătiți cu ce vă trebuie. Nu vă mai dau țigări de la mine, ca data trecută”, le-a transmis Ludovic Orban.

ludovic_orban_2_beri.jpg Premierul a oferit chiar un exemplu de responsabilitate în acest sens, el cerând să fie aduși lăutari și mai multă băutură. ”Nu e ca și cum n-aș avea destulă băutură la birou, dar știți cum se zice, niciodată nu e prea multă băutură. Și, Doamne ferește, să nu ne trezim că rămânem fără băutură, ar fi o adevărată tragedie.”

Întrebat de jurnaliști la ce oră estimează că va ieși cu o declarație despre măsurile împotriva Covid pe care Guvernul ar urma să le ia, premierul a avut o ieșire nervoasă. ”Hai, că parcă ați fi nevastă-mea! De unde să știu eu până la ce oră stau? Știu doar că voi pleca ultimul din clădire, dar habar n-am la ce oră, depinde de cum curg lucrurile”, s-a răstit Orban la jurnaliști.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 08.07.2020 14:54 Politic

National Cinematografic