Norica Nicolai a recunoscut că ea este călătoarea în timp care vorbeşte la telefon

Europarlamentarul liberal Norica Nicolai a recunoscut că ea este călătoarea în timp care apare vorbind la telefon într-o înregistrare din 1928. Norica Nicolai a precizat că este o mare admiratoare a lui Charlie Chaplin. Ea a ţinut neapărat să asiste la premiera filmului “The Circus” deoarece îl aştepta de mult timp şi nu mai avea răbdare să apară pe DVD sau măcar pe oDC, în varinata filmată în cinematograf.

Norica Nicolai a spus că nu e prima oară când călătoreşte în timp, dar nu a vrut să facă mare caz de asta. E de prost gust să vorbeşti despre plimbările tale costisitoare în alte continuumuri spaţio-temporale  când românii abia au ce mânca.

“Salariul de europarlamentar îmi permite să mai fac câte o călătorie în timp, cum a fost aceea la Londra, în 1928. Sper să vină o zi în care şi românul de rând să aibă bani să se plimbe de-a lungul istoriei, măcar pe litoralul bulgăresc. Am nişte prieteni care au fost la Balcic şi s-au fotografiat cu regina Maria, au spus că mai merg şi la anul.”

Norica Nicolai nu-şi mai aminteşte cu cine vorbea la telefon la premiera filmului lui Chaplin, dar spune că nu-şi face griji, întrucât are minute în orice reţea.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
2 noiembrie 2010 17:52

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult