Deși a fost exmatriculat de la facultate după ce și-a trimis șoferul să dea în locul lui un examen care avea ca temă corupția, penelistul Florin Oancea a fost ales duminică primar al Devei, arătând clar că nici pe locuitorii urbei de-acolo nu-i duce prea mult capul. Dar parcă nici atât de proști ca primarul nu sunt.

primar_idiot_deva.jpg Mai ales după ce s-a aflat că penelistul își trimite șoferul nu doar la examene, ci și în vacanțe în locul lui. ”Da, șoferul merge constant în vacanțe scumpe în locului primarului, de regulă cu nevasta și copiii primarului”, a povestit o sursă din primăria Deva. ”Așa e obișnuit el, să-și trimită șoferul peste tot în locului lui. Cel mai probabil tot șoferul se va duce și la depunerea jurământului de primar, la cum îl știu pe pe Florin Oancea.”

Contactat telefonic, șoferul a respins toate apelurile, invocând că se află într-un examen și nu poate vorbi. Apelurile constante l-au stresat însă pe șofer, așa că pe foaia de examen s-a semnat cu numele lui, nu cu numele primarului, motiv pentru care lucrarea i-a fost anulată. Cel mai probabil va fi concediat de primar, astfel că va fi mai mult ca sigur nevoit să revină la fostul său job, cel de profesor.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Tuesday, 07.11.2017 10:26 Politic

National Cinematografic