Nu s-a abținut! Auzind că se fac buletine electronice, Ghiță a venit de urgență în țară, să prindă el contractul

Noroc chior pentru Ministerul de Interne, care de trei luni încearcă, cel puțin la nivel declarativ, să dea de urma lui Sebastian Ghiță. Imediat ce ministerul condus de fosta secretară de școală din Videle a anunțat că vrea să introducă cărțile de identitate electronice, Sebi Ghiță efectiv a țâșnit spre România.

”Azi, la prima oră era în fața Ministerului de Interne, urla să fie lăsat înăuntru, că are cea mai bună ofertă pentru noile buletine”, spune polițistul care asigură paza la intrare. ”L-am lăsat să intre, fără să realizez inițial cine e. N-a stat însă mult în clădire, că n-avea dosar cu șină la el și a plecat să cumpere unul. Iar când a revenit l-am arestat, că între timp realizasem că e Ghiță și că e urmărit general.”

”Nu aveam cum să ratez un așa contract, indiferent de riscuri”, a recunoscut Ghiță după ce a fost arestat. ”Fiind vorba de cărți de identitate electronice, sistemul va cădea și de câteva ori pe zi și pot câștiga tot eu și contractul pentru mentenanța serverelor. ‘Mentenața‘, mă-nțelegeți? Fix ce am făcut cu cardurile de sănătate pot să fac și cu noile buletine. Și când vor ăștia să mă mai aresteze, pac!, cade sistemul și nu mi se citește buletinul. Ingenios, nu?”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Calin
20 martie 2017 12:03

Alte articole

Vezi mai mult