Inevitabilul s-a produs. Sabrina Rîuleţ, personalitate mondenă din cartierul bucureştean Dorobanţi, dă în judecată îndrăgitul complex balnear Therme, solicitând daune morale de 174.000 de euro sau un Lamborghini.

piti_judecata_therme_bronz.jpg
Cunoscută publicului ca Pryntzessa_Uby de pe Facebook şi Instagram, tânăra spune că aşteptările i-au fost înşelate grav: după mai bine de 6 ore de stat pe şezlong, nu s-a bronzat câtuşi de puţin, fiind nevoită să îşi suplimenteze timpul petrecut la solar şi ratând astfel o zi perfectă de ieşit la mall cu fetele.

“E strigător la cer, fată”, se plânge Pryntzessa unui grup de susţinătoare semi-dezbrăcate. “Am decartat o grămadă din banii iubitului doar fiindcă m-au păcălit reclamele lor cu palmieri şi şezlonguri. Cred că am stat şase ore cu curul în sus, şi când am plecat, parcă eram mai albă decât când am venit! O să le iau şi ultimul cent!”

Reprezentanţii Therme nu au putut fi contactaţi, fiind ocupaţi să igienizeze bazinul în care Sabrina R. s-a scăldat împreună cu câteva prietene despre care există bănuieli întemeiate că ar fi asistente TV.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Saturday, 20.02.2016 11:51 Politic

National Cinematografic