Ofticat pe refuzul olandezilor, Ciolacu s-a căcat într-un sediu ING

În timp ce liderul liberalilor, Rareș Bogdan, țipă ca o femeie isterică, cel al pesediștilor a trecut la fapte și a pornit răzbunările la adresa olandezilor. Acesta a fost văzut săptămâna trecută căcându-se într-un sediul ING, conform filmărilor de pe camerele de supraveghere.

„Da, este adevărat, eu am fost. Nu scrie nicăieri în contractul cu banca că nu am voie să mă cac acolo. Nu era niciun semn cu interzis, nu văd de ce n-aș face-o. Nu era spațiu public deci nu am încălcat nicio lege”, a declarat liderul PSD.

Acesta spune că a luat toate precauțiile necesare, acoperind fapta cu o serie de pliante ING. Conducerea companiei a trimis un protest oficial oficialităților române. Acestea au anunțat că vor verifica incidentul, vor constitui o comisie să verifice dacă, într-adevăr, un sediu ING îndeplinește condițiile pentru a putea fi considera veceu și va proceda pe cale de consecință. Pentru început ministrul de interne, care e de la liberali, va fi trimis să se cace și el într-un sediu ING ca să facă reconstituirea faptei, etapă esențială într-o anchetă de acest tip.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

23 octombrie 2022 09:48
Citește mai mult despre: Ciolacu olanda

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult