Oprescu îi bagă în foame pe comedianţii români: va ţine conferinţele în cluburi de stand-up

Teo, Vio, Micutzu sau Sergiu Floroaia au zilele numărate. Într-o mişcare fără precedent în politica românească, primarul general al capitalei, Sorin Oprescu, cunoscut publicului ca Sorin de la Cafe Deko, a anunţat că va susţine de-acum conferinţele de presă în cluburile de stand-up din Bucureşti şi din ţară.

Prima apariţie a lui Sorin a fost la Club 99 din Bucureşti, un loc cunoscut pentru abundenţa de stand-up comedianţi, unde a măturat pe jos cu cei prezenţi pe scenă. „Sala era în delir, râdeau de muşcau din masă. A băgat şi cu înjurături bine dozate, cât să nu fie prea vulgar, dar şi cu aberaţii de-alea mişto. Când a băgat scheciul cu autostrada suspendată s-a cerut bis. E pentru prima oară în cariera mea când văd ca cineva să ceară bis la o glumă”, a declarat Sergiu Floroaia, vizibil emoţionat de prestaţia primarului.

„La un moment dat a venit poliţia, au crezut că înjunghiem pe cineva. De fapt, era Piticu, zis şi Cristi Dorombach, care râdea foarte tare”, a precizat şi comediantul Micutzu.

Scris de Eftimie
26 noiembrie 2013 14:11

Alte articole

Vezi mai mult