De regulă vesel și pus pe șotii, pavianul Bobo de la Zoo Băneasa a devenit un monument de tristețe. Toată bună dispoziția lui Bobo s-a evaporat subit în momentul în care a aflat că la Curtea de Apel București s-a anulat amenda primită de CTP după ce l-a comparat, la începutul anului, pe simpaticul Bobo cu o viorică dăncilă.

pavianul bobo acte.jpg ”Eu i-am spus și atunci lui CTP că «viorică dăncilă e mă-ta!», dar se pare că revolta mea nu a avut niciun efect asupra judecătorilor”, oftează dezamăgit Bobo. ”Asta e, o să fac apel, că nu vreau ca lumea să rămână cu impresia că eu arăt ca o viorică dăncilă. Putea să-mi zică că arăt ca un mop, ca o claie de fân sau mai știu eu ce, dar nu să mă compare cu o viorică dăncilă! Asta e mai mult decât pot eu accepta.”

Pavianul Bobo își face griji că lumea va reîncepe să-i spună că arată ca o viorică dăncilă. ”După atâtea luni, lumea începuse să uite că am fost comparat cu o viorică dăncilă și nu mai râdea de mine”, spune Bobo. ”Dar acum, c-a început să circule știrea cu Curtea de Apel care i-a dat dreptate CTP-ului, toți își vor aminti de fază. Și iarăși câteva luni o să mă strige lumea peste tot viorica dăncilă, de-o să-mi fie jenă să mai ies din casă.”

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Tuesday, 19.06.2018 17:42 Politic

National Cinematografic