Pentru că este cel mai mare gunoi, Tăriceanu va fi dus la audieri cu o maşină de gunoi

E nereciclabil! Şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, urmează să fie luat cu o maşină de gunoi şi dus la audieri la DNA. Aceasta e procedura în cazul unui gunoi ca Tăriceanu, pentru că ar murdări duba. Codruţa a apelat la REBU, iar gunoierii au fost foarte săritori. Chiar au venit din proprie iniţiativă cu o maşină de gunoi ceva mai mare, au zis că la Tăriceanu acasă probabil dau peste celălalt gunoi, Ponta, şi poate îl iau şi pe el.

Jandarmii au folosit măşti speciale, pentru că puţea în zona locuinţei lui Tăriceanu, “a gunoi”, potrivit martorilor. În momentul intervenţiei, gunoiul de Tăriceanu a vrut să scape de anchetă şi a încercat să fugă, aruncându-se în ghenă, dar a fost capturat, băgat într-un sac de gunoi şi dus la audieri.

Interesant că Tăriceanu nu şi-a luat avocat, ci şi-a luat un tomberon, deci se pare că ştie şi el că e un gunoi. DNA a mai precizat că audierile vor fi cu uşile închise, cum e şi firesc, pentru că există pericolul să se îmbolnăvească populaţia de la duhoarea gunoiului de Tăriceanu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
24 mai 2016 16:05
Citește mai mult despre: DNA gunoi tariceanu

Alte articole

Vezi mai mult