Pentru că mulţi cred că ar fi în libertate, deţinuţii celebri vor fi monitorizaţi prin webcam

După ce sute de români au făcut cerere la penitenciare să vină să vadă corupţii trimişi după gratii, un proiect de lege propune ca mai multe camere video vor transmite în direct, permanent, ce fac marii deţinuţi, precum Adrian Năstase, Gigi Becali, Gică Popescu, Giovani Becali, sau Meme Stoica.

Pentru a se convinge că deţinutul chiar e în celulă şi nu cine ştie pe unde, românii vor putea să le dea comenzi prin chat, pe care aceştia le vor executa. Semnatarii propunerii legislative insistă să fie montate camere inclusiv la duşuri, din mai multe unghiuri, pentru a se evita fraudele.

“Abia aştept. O să-l pun pe Năstase să ţină în mână un ziar din ziua respectivă şi să-i facă un masaj colegului său de celulă. Pe Becali vreau să-l pun să mulgă o oaie, pe care i-o voi trimite eu prin poştă. Şi lui Meme vreau să-i dau nişte comenzi, dar mi-e ruşine să le spun la cameră”, spune Robert Acrişor, care urmăreşte atent Legea Monitorizării.

Experţii spun că site-ul pe care vor fi difuzate imaginile cu corupţii în puşcărie ar avea un trafic de 30 de ori mai mare decât youporn, cel mai accesat site din România, pentru că românii vor să simtă plăcerea de a vedea un borfaş în pârnaie.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
15 mai 2014 13:05

Alte articole

Vezi mai mult