Pentru că nu și-a anunțat vizita, Iohannis a găsit-o pe Maia Sandu în capot

Președintele Klaus Iohannis, sau cineva din administrația prezidențială, a făcut o gafă diplomatică cât el de mare după ce s-a prezentat neanunțat în vizită la președinta Republicii Moldova. Doamna Maia Sandu a fost teribil de surprinsă să-l vadă pe președintele României, deschizând ușa în capot.

Aceasta a mărturisit că dacă știa că-i vin musafiri se pregătea mai bine. Acum ieșise să răspundă la ușă că trimisese un flăcău să ia o pizza și două beri că nu mai erau de niciunele prin casă și până se încasează TVA-ul la finalul lunii statul mai avea doar o bancnotă de 50 de euro.

Situația a fost rapid salvată după ce doamna Maia Sandu a scos o dulceață, niște apă rece și a desfăcut o cutie de biscuiți Maxi Mix, cu peștișori și grisine. De partea cealaltă, omologul român a dat semn că este un oaspete educat și s-a descălțat după ce a intrat în sediul președinției Moldovei și a gustat doar din biscuiții mai nasoi, ăia rotunzi, lăsându-i pe ăia buni, peștișorii, pentru colega sa. Doamna Maia Sandu a reiterat buna colaborare dintre cele două state și a solicitat părții române ca tura viitoare să dea un telefon înainte că dacă venea cu un sfert de oră mai devreme o prindea și cu bigudiurile pe cap.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

16 martie 2022 18:49
Citește mai mult despre: Klaus Iohannis Maia Sandu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult