Liviu Dragnea a luat, deja, primele măsuri în privința obrăzniciei tânărului Mihai Sturzu, care l-a criticat în ședința de validare a alegerilor. Președintele PSD a anunțat că Sturzu s-a cam ramolit, și este cazul să pună în funtea tineretului PSD pe cineva mai tânăr, mai plin de viață. 

Ion-Iliescu-1969.jpg

„E clar că Sturzu nu mai e în ton cu vremurile, tot vorbea de comunism la tribună, păi noi suntem un partid modern, plin de viață. Comunismul a fost abrogat din 1989, despre ce vorbește? Avem nevoie de un sânge tânăr, de cineva care poate să ducă lucrurile mai departe să nu se acoreze în trecut. De aceea l-am numit, temporar, până la noi alegeri, pe colegul nostru Ion Iliescu în fruntea Tineretului Social Democrat”, a anunțat Dragnea în ședința Biroului Permanent Național.

Ion Iliescu a acceptat deîndată funcția, apreciind că are mai multă experiență decât fostul component al trupei Hi-Q. „Eu, măcar, am fost ministru al tineretului în Guvernele Maurer 4 și Maurer 5. Sturzu a avut la dispoziție 7 Guverne Ponta și nu a reușit să intre în niciunul. Cu astfel de politică de cadre nu avem cum să progresăm”, a spus președintele interimar al TSD. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 20.10.2015 13:27 Politic

National Cinematografic