Întrucât nu are nici o competență să facă sau măcar să voteze legi, pițipoanca de Ilfov ajunsă deputat pe listele PSD, Alexandra Corina Bogaciu, nu va depune jurământul în plenul Parlamentului, ci în emisiunea lui Dan Capatos. Și va jura nu să respecte legile acestei țări, ci să fie o asistentă TV bună și să respecte toți tiriștii de pe Centură.

pitipoanca_psd_capatos.jpg ”Nu cred că vrea cineva s-o vadă pe băncile Parlamentului, așa că e mai degrabă un gest patriotic să o iau asistentă TV la mine în emisiune”, spune Dan Capatos. ”Va face o echipă bună cu Cruduța, potențialul ei de pițipoancă e mai mult decât evident. Mai trebuie să-i găsesc un fotbalist din Liga I care să-i fie prieten și taboidele vor avea, în sfârșit, sânge proaspăt despre care să scrie. Pesedista asta e viitorul tabloidelor, sincer vă spun.”

La fel ca orice deputat, pesedista ar trebui să lucreze și într-o comisie. Dar Dan Capatos s-a gândit deja la asta. ”Am înființat, special pentru ea, o comisie de implementare a bolilor cu transmitere sexuală, pe care ea o va prezida. Celelalte asistente TV vor veni cu experiența lor vastă și, toate împreună, vor face o treabă bună”, este convins Dan Capatos.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Monday, 19.12.2016 12:11 Politic

National Cinematografic