Politicieni plecaţi în vacanţă, înşelaţi de agenţie: „La hotel n-am primit nici măcar o şpagă!”

Un grup de politicieni români plecaţi în concediu printr-o agenţie se plâng că au luat ţeapă, condiţiile de la faţa locului fiind complet diferite de promisiunile agenţiei.

„Ni s-a promis ca imediat ce aterizăm va veni o echipă de la hotel şi vom semna nişte contracte de achiziţii publice prin încredinţare directă, să furnizăm prosoapele, săpunurile, mâncarea şi restul prin firmele noastre. N-a venit nimeni. În momentul acela am ştiut că e ceva în neregulă”, susţine Victor R, unul din politicienii păgubiţi.

Politicienii români susţin că problemele nu s-au oprit aici, şederea în hotel fiind un coşmar.

„Ni s-a promis că în hotel vom primi şpagă în fiecare zi. Aiurea, nu ne băga nimeni în seamă! Doamna de la agenţie zicea că la finalul sejurului hotelul va fi trecut pe numele soacrei unuia din noi. Nici asta nu s-a întâmplat”, a mai declarat Victor R.

Şi ceilalţi politicieni din grup confirmă declaraţiile lui Victor R, susţinând că personalul hotelului era permanent cu ochii pe ei.

„Am încercat să furăm tacâmuri, scrumiere, tot ce se putea, cum se face, dar ni s-a atras atenţia de fiecare dată. Păi, unde ajungem aşa?”, răspunde furios Dan Ş, care susţine că va reclama agenţia.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
1 august 2013 08:08

Alte articole

Vezi mai mult