Dacă Victor Ponta ar avea o super putere, aceasta ar fi minciuna infinită. Prezent în Deltă alături de miniştrii săi, Ponta a declarat că el se trage dintr-o familie de pescari lipoveni, de la care ar fi moştenit darul minciunii. Gazdele n-au fost tocmai încântate de vizită, proprietarul pensiunii l-a prins pe Ponta în furând din magazie, în timp ce Gabriel Oprea stătea de şase.ponta_minte_delta.jpg

Miniştrii s-au distrat pescuind sturioni la dinamită, apoi şi-au umplut sacoşele cu icre negre. “Acest teambuilding a avut rezultate bune. Ministrul Alimentaţiei a analizat cum pot fi procesate maţele de peşte pentru producerea unui nou tip de pateu, care să fie distribuit săracilor care ne votează”, a declarat Ponta.

Din păcate teambuildingul în Deltă a fost marcat şi de evenimente neplăcute. Văzâdu-l pe ministrul Bănicioiu, celebru pentru urâţenia pentru care a fost respins până şi de prostituate, pescarii lipoveni l-au atacat cu căngile, crezând că e un monstru marin.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 28.08.2015 18:52 Politic

National Cinematografic