Ponta promite că, dacă vine PSD la putere, va deszăpezi prioritar drumurile către cârciumi!

Codul portocaliu a devenit prilej de promisiuni electorale! Victor Ponta a anunţat azi că, în cazul în care PSD va câştiga puterea la următoarele alegeri, va lua măsuri pentru ca oamenii de la ţară să nu mai fie nemulţumiţi de modul în care se deszăpăzeşte. Ponta promite că, în cazul în care ajunge la guvernare, nu va mai curăţa prioritar drumurile naţionale, autostrăzile sau arterele din principalele oraşe, ci va concentra toate eforturile spre deszăpezirea drumurilor care duc la barurile săteşti.

„Uitaţi-vă şi dumneavoastră în ce hal îşi bate joc guvernul Ungureanu de oameni”, spune liderul PSD, „s-au preocupat doar să deszăpezească drumurile naţionale şi judeţene: păi ce, astea ţin de sete? Am primit semnale din teritoriu că oamenii de la ţară sunt în pragul unei revolte, singurul lucru care-i mai ţine în loc e că n-au ce da pe gât ca să-şi facă curaj”.

Promisiunile lui Ponta sunt însă catalogate drept „populiste” de către analiştii politici. Aceştia spun că şeful PSD pur şi simplu nu este conştient cam câte crâşme săteşti sunt în România şi că nu a luat în considerare nici faptul că rezervele de băutură ale acestora se vor termina extrem de repede dacă vor exista pârtii spre ele, făcând necesară aprovizionarea cu ajutorul elicopterelor SMURD.

Scris de TNR
13 februarie 2012 13:02

Alte articole

Vezi mai mult