Ponta: USL nu are cum să se despartă, am imprimat deja găleţile pentru alegeri

Oricât şi-ar dori-o duşmanii coaliţiei, dezbinarea USL e imposibilă! Cel puţin aşa a declarat recent liderul social-democraţilor, Victor Ponta. Motivul, spune premierul, este cât se poate de simplu: au fost imprimate deja sutele de mii de găleţi cu “Votaţi USL” care urmează să fie distribuite românilor în perioada campaniei electorale.

“Nici mie, nici domnului Antonescu nu ne convine, dar USL trebuie să reziste”, a declarat Ponta. “Alegerile bat la uşă, nu avem timp să creştem TVA-ul la 38% pentru a scoate un tiraj nou de găleţi cu ‘Votaţi PSD’, iar a ne prezenta la alegeri fără găleţi ar însemna să ne semnăm condamnarea la moarte. Trăim în democraţie, ce naiba, oamenii au acces la informaţie, au făcut şcoală… Vor de la noi găleţi tangibile, căldări concrete cu care poţi să scoţi apă din puţ, nu vorbe goale şi promisiuni populiste!”

“Mulţi simpatizanţi ne-au sugerat să împărţim găleţile existente, să răzuim vopseaua de pe ele şi să înlocuim USL cu PSD, respectiv PNL”, a confirmat liderul liberalilor, Crin Antonescu, “dar ce oameni politici am mai fi dacă ne-am mitui alegătorii cu cârpeli? Eu n-aş vota cu un candidat care-mi aruncă în silă o găleată încropită pe genunchi.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
25 februarie 2014 11:02

Alte articole

Vezi mai mult