Primăria Capitalei a descoperit un bulevard secret despre care nu se ştia nimic până acum!

Descoperire bombă chiar în centrul Capitalei! În cursul unor lucrări de rutină, muncitorii au avut supriza să găsească o arteră cu trei benzi pe sens despre care până acum nu s-a ştiut absolut nimic! Bulevardul secret e perfect intact, nu are gropi în asfalt sau borduri uzate şi face legătura între nordul şi sudul Capitalei, traversând practic întreg Bucureştiul şi intersectând Calea Victoriei, Magheru şi Şoseaua Ştefan cel Mare.

Autorităţile nu îşi explică cum de nu au ştiut până acum nimic despre acest bulevard. „Băi, erau blocuri pe o parte şi pe alta, oamenii care locuiau acolo chiar nu l-au văzut, n-au putut să ne dea şi nouă un telefon să ne anunţe?”, întreabă primarul Sorin Oprescu. „Parcă suntem la proşti, pe cuvântul meu. O să trebuiască să-mi fac timp să-l inaugurez, că nu prinde rău încă un bulevard, dar era bine dacă ştiam şi noi mai din timp de existenţa lui”.

Descoperirea vine la doar câteva ore după ce Primăria Sectorului 4 a găsit în zona Apărătorii Patriei o staţie de metrou secretă, necunoscută până acum, iar Primăria Sectorului 5, o pinacotecă în cartierul Rahova despre care oamenii nu doar că nu ştiau ce e, dar nici măcar nu puteau pronunţa cuvântul.

Scris de TNR
13 ianuarie 2012 15:01

Alte articole

Vezi mai mult