Procurorii DNA, disperaţi! Au deschis uşa de 10 ori la colindători, crezând că a venit Ghiţă

Viaţă grea la DNA Ploieşti! Pentru că îl aşteaptă de zile bune pe Sebastian Ghiţă, procurorii sunt nevoiţi să deschidă uşa ori de câte ori sună soneria. Potrivit unor surse neoficiale, aceştia au primit deja zece cete de colindători în sediu, iar chinul nu pare că ar urma să se termine prea curând.

“Aud bătăi la uşă, deschid, n-am încotro. Poate-i Ghiţă. Când colo, ‘Steaua sus răsare’…”, oftează portarul instituţiei.

“Ghiţă n-a fost prost. Prin gestul său, a dat o lovitură cruntă luptei anticorupţie din România”, spune procurorul Decebal Popescu. “Pentru că nu putem să ne permitem să nu deschidem uşa atunci când sună cineva, am consumat pe colindători jumătate din bugetul pe 2017, plus câteva lăzi de mandarine.”

Ca să poată identifica din timp colindătorii, angajaţii DNA ar fi trebuit să monteze un videointerfon, însă astfel de dispozitive nu se mai găsesc în stocul magazinelor. “Alţi români au fost mai prevăzători, sau poate le-au cumpărat colindătorii pe toate, ca să ne ia prin surprindere”, a comentat un specialist.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Vasile
23 decembrie 2016 15:12

Alte articole

Vezi mai mult