Interesul scăzut al românilor pentru referendumul din octombrie devine un subiect de dispută între putere şi partenerii ei din opoziţie! Potrivit unor surse din PSD şi PNL, cele două partide au abordări complet diferite în ceea ce priveşte organizarea consultării populare care va costa 40 de milioane de euro.

parlamentulromanieilavotpsd.jpg
"Referendumul are nevoie de 6 milioane de voturi ca să stabilească definitiv că românii îi urăsc, dintr-un motiv sau altul, pe homosexuali. Cum facem cvorumul, asta e întrebarea", spune Geani zis Cuţit, senator PSD de Brăila.

"Noi susţinem că ar trebui să-l lungim, să-i lăsăm pe oameni să voteze două zile, chiar trei sau patru dacă e nevoie", adaugă parlamentarul pesedist. "În acelaşi timp, colegii din PNL sugerează că ar fi mai eficient să numărăm fiecare vot de două ori. Ambele soluţii au avantaje şi dezavantaje, sunt sigur că vom ajunge la un compromis după ce consultăm Coaliţia pentru Familie."

"Până atunci, dezbaterea în sine e bună, distrage atenţia de la faptul că tocmai v-am luat portofelul."


beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Friday, 14.09.2018 18:32 Politic

National Cinematografic