Referendum intern în USR pentru a se stabili dacă azi comandă de la chinezi sau de la mexicani

Asta înseamnă democraţie! Membrii USR au ridicat puţin ştacheta politică şi după ce au făcut referendum pentru poziţionarea faţă de familia tradiţională, au decis să facă referendum pentru ceva mult mai relevant: de unde comandă mâncarea azi. Din păcate membrii USR s-au scindat în tabăra celor care vor de la chinezi şi facţiunea amatorilor de mâncare mexicană, riscând să producă o fractură serioasă în ideologia partidului.

Nicuşor Dan atrage atenţia că referendumul este inutil şi că tot partidul ar trebui să comande pizza, în caz contrar ameninţă că îşi dă demisia din partid: “Nu vreau să ne poziţionăm şi să comandăm ori de la chinezi, ori de la mexicani, pentru că riscăm să pierdem voturile mexicanilor sau chinezilor. Pizza nu deranjează pe nimeni!”, a explicat Nicuşor Dan strategia USR.

Liderul USR susţine că nu e ok să facem judecăţi de valoare: “Dacă comandăm de la chinezi unii zic că pute în birou. De la mexicani durează mult şi e scump. Trebuie să ne întrebăm ce ar comanda Ion Raţiu. Eu cred că Ion Raţiu ar comanda pizza”, a mai spus Nicuşor Dan.

Săptămâna viitoare USR trece un test şi mai greu. Se face un referendum de schimbare de mochetă în biroul partidului, întrebarea fiind dacă să o asorteze cu perdelele, sau dacă să schimbe şi perdelele, cu aceeaşi ocazie.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
7 august 2017 14:08
Citește mai mult despre: nicusor dan referendum USR

Alte articole

Vezi mai mult