România, din nou monarhie. Un urs a intrat în castelul Peleș și s-a proclamat rege

Nepăsarea autorităților în privința rezolvării problei urșilor care tot umblă prin gunoaie a ajuns la paroxism. În aceste momente chiar actuala formă de guvernământ a țării a fost afectată, România devenind din nou monarhie după ce un urs a intrat în castelul Peleș și s-a proclamat rege.

Îngrijitorii castelului au sunat la poliție și au anunțat că există un urs iar moștenitorii coroanei au făcut ceea ce știau, au mai cerut niște bani de la guvern. Cum ambele apeluri au rămas fără răspuns, momentan, ursul s-a suit pe tronul Regilor României și și-a pus pe cap coroana de metal. Conform dreptului internațional, întrucât nimeni nu a contestat această asumare a conducerii țării, și întrucât România încă recunoaște monarhia de se adresează fiicei ultimul rege cu termenul de „Alteță” sau „Maiestate” în loc de „Fă”, ursul a devenit noul monarh absolut.

Vestea a adus din nou sub drapel numeroși moși din antichitate, încă în viață, care au auzit apelul regelui. „Dinspre Palatul Peleș s-a auzit un mormăit neinteligibil și-am știut atunci: s-a întors regele Mihai. Am pus mâna pe flintă și m-am dus direct la castel să-l apăr. Am contactat și câțiva prieteni din partidul nazist, să refacem vechile alianțe și România Mare”, a declarat unul din bătrânii care cred în monarhie.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

27 iunie 2022 14:32
Citește mai mult despre: peles rege sinaia urs

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult