Chiar dacă în ultimii ani au fost mai multe momente în care românii priveau cu neîncredere justiția, o eventuală condamnare la închisoare cu executare a lui Dan Voiculescu ar schimba radical această situație.

sentinta_definitiva_voiculescu.jpg Cu excepția angajaților Antena3 și a lui Dan Șova, absolut toți românii speră într-o condamnare a lui Voiculescu. Aceasta i-ar face să se declare cei mai mari fani ai justiției din România. Ma mult, numeroși români plecați acum ceva timp din țară, scârbiți de ce se întâmplă, s-au arătat dispuși să se întoarcă în caz că Voiculescu va fi condamnat cu executare.

”Justiția din România are o șansă unică: să scoată românii în stradă, ca să se bucure”, spune reputatul analist Decebal Popescu. ”Ea poate provoca o bucurie mai mare decât în ’94, când Naționala condusă din teren de Hagi bătea Argentina la Mondialul din SUA. Atât românii, cât și Voiculescu, merită să se întâmple asta!”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 06.08.2014 14:20 Politic

National Cinematografic