Oricât aţi fi de credincioşi, nu mai e nevoie să vă abţineţi de la carne în Postul Mare! În urma unei întrevederi cu conducerea McDonald’s, transmite Trinitas TV, Patriarhul Daniel ar fi dat, până la Înviere, dezlegare la burgeri.

burger_patriarh.jpg
“Postul presupune, de obicei, renunţarea la toate produsele de origine animală: carne, ouă, lapte, brânză”, a spus Preafericitul. “Burgerii, însă, vor fi excluşi din canoanele ortodoxe pentru că... Pentru că aşa e tradiţia noastră de mii de ani, serios!”

Deşi condiţiile contractului rămân secrete, surse neoficiale transmit că McDonald’s ar fi donat o sumă considerabilă pentru Catedrala Neamului, o aripă a construcţiei urmând să fie botezată după Ronald McDonald, cunoscutul filantrop multicolor de peste Ocean.

“Celebrul binefăcător urmează să fie inclus şi în calendarul ortodox sub numele de Cuviosul Mucenic Ronald cel McDonald, făcătorul de chiftele”, a dezvăluit un angajat al Patriarhiei.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Sunday, 22.03.2015 04:06 Politic

National Cinematografic