Scandalul salariilor de la Jurnalul dovedeşte că expresia “ai luat bani de la Voiculescu” e un mit

Răsturnare de situaţie cu privire la acuzele ce i se aduc fostului senator Dan Voiculescu! După ce mai mulţi angajaţi la Jurnalul Naţional s-au plâns că nu şi-au primit salariile de luni bune, aproape nimeni nu mai crede că Voiculescu plăteşte jurnaliştii să înjure pe cineva.

“Nu ştiu de unde au apărut zvonurile acestea cum că suntem plătiţi să-l înjurăm pe Băsescu. N-am văzut bani de la trustul Intact de pe vremea când era Nicolae Văcăroiu prim-ministru. Practic, redacţia e doar un loc unde ne adunăm, ca băieţii, mai bârfim, mai scriem o chestie pe blog, să nu creadă nevestele că mergem la băut sau la curve”, spune unul din redactorii publicaţiei.

O situaţie şi mai interesantă se regăseşte în cazul vedetelor Antena3. Astfel, deja este un lucru cunoscut faptul că Badea şi Gâdea vin cu bani de-acasă doar ca să-l poată pupa în cur pe Voiculescu. Acesta este şi motivul pentru care Victor Ciutacu a plecat la RTV, să mai strângă nişte bani.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
12 aprilie 2013 19:04

Alte articole

Vezi mai mult