Secretul vechi de milenii al piramidelor egiptene a ieşit, în sfârşit, la iveală! O spun mai mulţi arheologi din Cairo. Aceştia au adus recent numeroase dovezi în sprijinul ipotezei că uriaşele construcţii au fost ridicate ca să apere mumiile faraonilor de legiunile de babe care traversau anual deşertul ca să le pupe.

piramide_babe_pupat.jpg
“Fenomenul pelerinilor care pupă cadavre uscate e mult mai vechi decât creştinismul”, explică prof. Hummus Fattoush, egiptolog. “Fiind atât de bine conservaţi, faraonii erau o ţintă predilectă pentru căutătorii de moaşte, motiv pentru care supuşii îi ascundeau în cripte sigilate cu bolovani de zeci de tone. Chiar şi aşa, o dată la o sută de ani, câte o doamnă din Bacău reuşea să ajungă la sarcofagul lui Kheops şi să-i tragă o mozoleală.”

“Pentru că pelerinajele la mumii nu puteau fi oprite, egiptenii au renunţat la un moment dat la piramidele masive şi au inventat poveştile cu blesteme”, adaugă Fattoush, indicând spre mormântul tânărului faraon Tutankamon. “Potrivit hieroglifelor, nici alea n-au funcţionat, iar atunci locuitorii din Valea Regilor s-au resemnat şi au început să le vândă babelor scarabei cu magnet, ankhuri de tinichea şi alte suveniruri sfinţite.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 19.10.2016 17:08 Politic

National Cinematografic