Senatorii PSD au găsit soluţia pentru Antena 3! Trustul Intact va primi gratuit castelul Peleş

Încă o dată, Parlamentul salvează presa liberă! La propunerea câtorva senatori PSD şi UNPR, trustul Intact va primi o casă, complet gratuit, din partea statului. Aplaudată şi votată de reprezentanţi ai tuturor partidelor, hotărârea intră în vigoare de mâine, iar Antenele se vor putea muta imediat în noul sediu.

Şeful Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a oferit presei detalii despre clădirea care va găzdui de mâine îndrăgitul post de ştiri Antena 3. “E o construcţie destul de veche, dar solidă, pe Valea Prahovei. Pasionaţii de istorie s-ar putea s-o cunoască drept ‘castelul Peleş’.”

“Sigur, unii ar putea considera că, pentru serviciile aduse democraţiei, trustul Intact merită un sediu mai fastuos, dar îi asigurăm că vor avea suficient spaţiu la Peleş, iar distinsul domn Badea va putea face şpagatul pe scaune de epocă”, a adăugat Tăriceanu, printre răgetele guturale de bucurie ale colegei sale, Cristiana Anghel.

“Sigur, acum că le-am dăruit un sediu, sper să nu mă mai atace cu atâta înverşunare”, a glumit şeful Senatului, în încheiere.

Deşi Peleşul e deţinut în prezent de familia sa, regele Mihai a declarat că e chiar bucuros să le predea clădirea oamenilor lui Voiculescu. “Am şi eu securişti în casă. Ştiu că sunt curaţi, au grijă de gospodărie, sunt oameni de încredere şi vor avea mare grijă de palatul meu.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
16 februarie 2016 15:00
Citește mai mult despre: ANAF antena 3 castel intact peles PSD sediu Voiculescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult