Start în campania electorală! Timp de o lună vidanjele vor face livrări doar către politicieni

Începând de azi, absolut toate vidanjele care operează pe teritoriul României vor deservi exclusiv politicieni agrenați în campania electorală. Asta stabilește o lege inițiată de cel mai mare mâncător de căcat al țării, Călin Popescu Tăriceanu, și care prevede, printre altele, pedepse crunte pentru românii care folosesc căcatul în orice alt scop decât hrănirea politicianului.

”Să-mi iei mie, Călin Popescu Tăriceanu, căcatul de la gură este un atentat la adresa democrației, pentru că îmi îngrădește mie șansele să intru în parlament”, a explicat președintele Senatului, în timp de dirija o vidanjă spre bucătăria lui. ”Pentru că dacă eu sau colegii mei din ALDE nu mâncăm uluitor de mult căcat în campania asta electorală, partidul nostru nu va trece pragul electoral.”

De asemenea, legea prevede că posesorii de fose septice sunt obligați să livreze, pe banii lor, o cotă parte din căcatul colectat către orice actual parlamentar care le-o cere. În plus, o dată pe săptămână vor fi obligați să organizeze o degustare cu cel puțin trei tipuri diferite de căcat, la care atât intrarea, cât și consumul căcatului să fie gratuite pentru politicieni.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
11 noiembrie 2016 14:59
Citește mai mult despre: campanie electorala tariceanu vidanja

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult