Ştirile false continuă! Ţiganii din România, acuzaţi că au mâncat balena albastră dintr-un lac din Viena

Isteria “balenei albastre” continuă să se extindă! În această dimineaţă, un ziar local din Viena a relatat că un grup de romi originari din România ar fi pescuit şi mâncat Balena Albastră dintr-un iaz de lângă palatul Schönbrunn.

Deşi autorităţile au atras atenţia că în grădina palatului imperial de vară nu au existat niciodată cetacee de asemenea dimensiuni, şi că o balenă albastră nici măcar n-ar încăpea în micul heleşteu, presa austriacă i-a condamnat pe “nemernicii de ţigani”, iar formaţiunile extremiste ameninţă cu represalii dacă România nu va trimite Austriei, drept compensaţie, o nouă balenă albastră.

“Primirea României în UE a fost o greşeală. Le-am deschis poarta, le-am acordat drepturi şi ei vin şi ne mănâncă Balena Albastră, un simbol al Vienei îndrăgit de localnici şi turişti deopotrivă“ a declarat autorul fantezistului articol, Johann Kristoyberg, care s-a remarcat în trecut cu o serie de reportaje cutremurătoare despre ambulanţa neagră care răpeşte găini şi le inseminează cu pui vii.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
7 aprilie 2017 12:40
Citește mai mult despre: Balena albastra tigani Viena

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult