Supăraţi că Germania nu ne vrea în Schengen, mii de cocalari îşi scot emblema de BMW de pe Logan

Indignaţi că Germania a împiedicat aderarea ţării noastre la spaţiul Schengen, mii de cocalari români au anunţat că sunt ferm hotărâţi să boicoteze de acum înainte produsele nemţeşti. În semn de protest, mulţi dintre ei şi-au dat deja jos emblemele BMW de pe Loganuri, înlocuindu-le cu sigle de Toyota, Alfa Romeo sau chiar Logan.

“Sperăm să dăm astfel o lecţie Germaniei, care se va gândi de două ori înainte de a comite asemenea gafe diplomatice”, susţine Robert “Bo$$” Acrişor, purtător de cuvânt al cocalarilor. “Nu ne vor în Schengen? Foarte bine! Să vedem cine le mai cumpără lor emblemele de maşini; o să li se ducă economia la vale. Acum mi-e şi ruşine că am condus ani de zile o Dacie cu siglă de BMW! E drept, sunt rezistente, nu se ciobesc, dar la fel de bună e şi o emblemă de Hyundai.”

“E o problemă, într-adevăr. Avem deja un surplus de embleme pe stoc”, a confirmat un reprezentant al producătorului bavarez. “Chiar şi în târg la Vitan, siglele noastre stau nevândute cu zilele. Vom interveni pe lângă guvernul german şi sperăm să putem negocia şi cu liderii cocalarilor, altfel am putea fi nevoiţi să suspendăm producţia de ornamente pe o perioadă indefinită.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
4 martie 2013 15:03

Alte articole

Vezi mai mult