Supăraţi că se scumpeşte benzina, mai mulţi români ameninţă că vor face chetă să îşi dea foc

După cum era de aşteptat, mii de români sunt foarte nemulţumiţi de creşterea accizei la combustibili! Cei mai furioşi dintre aceştia au transmis deja o scrisoare deschisă Guvernului, prin care ameninţă că se vor împrumuta de la prieteni, vecini şi bănci de o canistră de motorină, ca să îşi dea foc, măcar parţial, în semn de protest.

“Din păcate, până acum n-am avut succes cu cheta”, explică unul dintre protestatari. “Cei pe care i-am rugat să mă împrumute cu câţiva lei, ca să iau benzină şi să-mi dau foc, nu aveau încredere că le voi înapoia suma. Acum am depus dosarul pentru un credit de nevoi personale. Doamne ajută.”

Convins că a descoperit o metodă sigură de a-şi da foc în condiţiile noilor accize, cel mai întreprinzător dintre manifestanţi a dat şi el greş. “M-am împrumutat de la cămătari, am cheltuit banii pe tâmpenii şi am aşteptat să vină ei să-mi dea foc. Degeaba! Au spus că nici ei nu-şi mai permit să irosească benzina, şi dacă pot, să mă pârlesc eu singur cu bricheta ca pedeapsă.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
31 martie 2014 12:03

Alte articole

Vezi mai mult