Tânărul beat din Sibiu a furat mașina lui Iohannis și se crede președinte: a plecat la Miami

Recidivă spectaculoasă a tânărului din Sibiu care acum câteva zile a furat o mașină de poliție și apoi s-a apucat să dea amenzi de circulație mai multor șoferi. El a profitat de faptul că la Sibiu a ajuns în ultimul weekend președintele Iohannis și i-a furat și acestuia mașina.

Și exact cum mașina de poliție l-a făcut să se simtă polițist, și mașina președintelui Iohannis l-a făcut să se simtă președinte: tânărul beat n-a stat deloc pe gânduri și a plecat în vacanță la Miami, ca să joace golf.

Se poate spune că e o șansă ratată pentru România, pentru că dacă tânărul beat se simțea un președinte serios, nu unul tălâmb și nesimțit, ca Klaus Iohannis, în loc să plece la Miami poate ar fi convocat CSAT-ul și ar fi luat niște decizii importante pentru țară.

Cât despre Klaus Iohannis, el nu a fost afectat deloc de furtul mașinii. Bunul său prieten Michael Schmidt, directorul Automobile Bavaria, i-a livrat în mai puțin de o oră un alt BMW, iar nota de plată i-a trimis-o unei slugi de la Ministerul de Interne, Lucian Bode.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
24 octombrie 2022 07:28
Citește mai mult despre: BMW iohannis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult