Țeapă! Până la urmă tot Băsescu a fost numit secretar adjunct NATO

Mircea Geoană și susținătorii lui s-au bucurat degeaba pentru numirea acestuia în funcția de secretar general adjunct NATO. După ce a trecut euforia victoriei și s-au numărat voturile, funcția a fost câștigată tot de Traian Băsescu.

Analiștii politici au opinat că era destul de clar că Băsescu va lua iar caimacul, că este foarte popular în diasporă unde mulți dintre românii plecați încă îl apreciază și cred că este un om politic important. Fostul președinte al României a sărbătorit alături de câțiva intelectuali la Cireșica.

„Mie poporul român mi-a făcut această onoare și trebuie să spun că românii, pe 17 iulie, mi-au dat unii susținere, alții o lecție. Indiferent care a fost poziția românilor, voi fi secretarul general adjunct al NATO al tuturor”, a declarat Băsescu, și el surprins că a câștigat, mai ales că nu a candidat nicăieri. Acesta l-a sunat imediat după victorie pe Emil Boc și l-a întrebat ce mai face, dacă și-a găsit vreun loc de muncă, „dacă nu am ceva mișto pentru tine, faci ce-ți zic eu și o să fie bine”.

Scris de Ef
17 iulie 2019 16:07
Citește mai mult despre: Geoana

Alte articole

Vezi mai mult