Teleormănenii acuză: Ne-am dus în Scoţia pentru găleţi, făină şi ulei, dar nu ne-au lăsat să votăm!

Zvonurile despre zgârcenia scoţienilor au fost confirmate de zeci de mii de teleormăneni, care s-au deplasat în Scoţia pentru a participa la referendumul de independenţă. Plecaţi de 3 zile din Teleorman, alegătorii spun că aşa nesimţire n-au mai văzut şi că Ion Iliescu avea dreptate când spunea că Occidentul e plin de drogaţi.

“Pentru că până la prezidenţiale mai e destul de mult, am decis să profităm de ocazie şi să luăm şi noi găleţi, ulei şi ce s-o mai da pe-acolo, la referendumul lor. O picătură de ulei n-au dat! A trebuit să ne plătim singuri inclusiv motorina pentru autocar. Deziluzia Vestului, frate! Tot la noi faci treabă. Anul ăsta am înţeles că la prezidenţiale se vor da chiar şi butoaie de varză”, spune Robert Acrişor, teleormănean indignat.

Din cele 300 de autocare plecate din Videle doar 48 au ajuns la Edinburgh, multe rătăcindu-se pe drum, sau rămânând blocate în sensuri giratorii. Oamenii aveau de gând să voteze de 3-4 ori, cum fac şi în românia, pentru a-şi acoperi cheltuielile cu deplasarea.

Teleormănenii spun că scoţienii au folosit tertipuri ca să nu le mai dea făină şi ulei: “Că n-am fi cetăţeni. Cum să nu fim cetăţeni? Dar ce suntem? Maimuţe coborâte ieri din copac?”, a mai spus Robert Acrişor.

Scris de Ionut
18 septembrie 2014 17:09
Citește mai mult despre: faina referendum robert acrisor Teleorman ulei

Alte articole

Vezi mai mult