Tudor Chirilă a scos o piesă atât de emoţionantă încât nu îţi face doar pielea de găină! Depui şi ouă

Tudor Chirilă îşi duce pas cu pas la îndeplinire planul malefic de a transforma oamenii în păsări de curte! După o serie de melodii care îţi fac doar pielea de găină, artistul ar fi compus o piesă care îi conferă ascultătorului multe alte trăsături galinacee, luându-şi prin surprindere fanii, care au făcut deja câteva ouă.

“Mă aşteptam să mi se facă pielea de găină, e ceva normal atunci când cântă Chirilă despre mare, soare, tristeţe, nisip şi ureche”, mărturiseşte Mirela Opriţă, 48 de ani, studentă. “Ce a urmat m-a dat însă pe spate! După primele acorduri, au început să-mi crească pene, în loc de nas aveam un cioc mare, cornos, iar când s-a terminat piesa şi m-am ridicat din fotoliu am găsit o mândreţe de ou! O să-l preţuiesc ca pe copilul meu.”

Ministerul Agriculturii anunţă că, în această primăvară, consumul de porumb, mei şi alte cereale ar putea atinge un maxim istoric. “Nu ştiu dacă această tendinţă are vreo legătură cu piesa lui Chirilă, dar în aceeaşi zi, frizerul meu mi-a atras atenţia că a revenit la modă creasta”, a declarat un reprezentant al Guvernului.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Vasile
19 februarie 2017 12:02

Alte articole

Vezi mai mult