Un proprietar de terasă din Mamaia a dat manelele atât de tare încât a doborât un MIG rusesc

După Turcia, acum câteva luni, a venit rândul țării noastre să doboare un avion rusesc. Reușita îi aparține unui patron de terasă din Mamaia, care din disperarea de a atrage cât mai mulți turiști a dat manelele atât de are încât sunetul lor efectiv a dezintegrat MIG-ul rusesc, care zbura la doar câteva zeci de kilometri distanță de Mamaia.

Dacă în cazul avionului doborât de turci Vladimir Putin a dat vina pe otomani, de data aceasta până și el recunoaște că vina îi aparține întru-totul pilotului. ”Toți piloții noștri sunt instruiți să nu se apropie de Mamaia, pentru că știm că de acolo poate fi lansat oricând un atac furibund cu manele, în fața căruia avioanele noastre nu au nici o șansă”, a spus președintele rus.

Incidentul vine la doar o săptămână după ce rușii au suferit o altă pierdere importantă, un portavion de luptă – răpus de aceleași nemilos sunet de manele venit din Mamaia. Rușii chiar se gândesc să interzică orice activitate militară în zona Mării Negre în week-end-uri, de frica unor noi pierderi. ”Desigur, am putea rade Mamaia de pe fața pământului, dar asta nu garantează dispariția manelelor”, spune un general rus.

Scris de Calin
17 iulie 2016 13:07
Citește mai mult despre: avion mamaia manele

Alte articole

Vezi mai mult