Un caz straniu le-a dat recent multe bătăi de cap medicilor. Un bărbat stă de peste două luni într-un fotoliu și nu face absolut nimic, pare să vegeteze. După studii și analize îndelungi care n-au dus la nici un rezultat, unul dintre medici a avut în sfârșit o revelație: ”Băi, ăsta nu cumva e un penelist care face opoziție?”, s-a întrebat medicul.

barbat_lenes_fotoliu.jpg Și, într-adevăr, toate simptomele par să confirme această ipoteză. ”Nu face absolut nimic și are o privire de persoană care nu înțelege nimic din ce se întâmplă în jurul ei, exact ca un penelist”, explică medicul care a avut revelația. ”Dar poate cel mai clar indiciu e faptul că atunci când vede la televizorul aflat în fața sa discursuri pline de minciuni ale pesediștilor, nu e deloc deranjat, efectiv nu are nici o reacție. Din punctul meu de vedere avem clar de-a face cu un membru PNL care face opoziție.”

Ca să-și întărească teoria, medicul i-a pus mai multe întrebări straniului bărbat, iar acesta a părut să reacționeze la una singură. ”L-am întrebat cum îl cheamă, de unde e, dacă vrea o șaormă, dacă FCSB e Steaua, dar nimic, nici n-a clipit”, a explicat medicul. ”Însă când l-am întrebat dacă vrea la guvernare, i s-au luminat imediat ochii și mi s-a părut că a dat afirmativ din cap. E singura întrebare la care a reacționat, în rest a fost ca o legumă. Penelist, clar!”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 20.10.2017 13:45 Politic

National Cinematografic