Un sondaj comandat de Geoană a scos la iveală că acesta l-ar bate și pe Stephen Hawking la IQ

Un sondaj de opinie comandat de o fundație înființată de Mircea Geoană a scos la iveală că acesta ar putea învinge pe aproape oricine la alegerile prezidențiale, asta dacă ajunge în turul 2. De exemplu, în cazul unei confruntări între Geoană și Stephen Hawking, fostul ministru de externe ar obține 52% din voturi față de doar 48% cât ar obține savantul britanic.

Sondajul a mai scos la iveală și faptul că Geoană l-ar bate la șah pe Hawking cu 7-1 (două maturi din 15 mutări), tenis de câmp, go și scrabble. „Nu trebuie acum să ne-o luăm în cap, momentan nici nu știm dacă Stephen Hawking candidează la alegerile prezidențiale din România. Adevărata problemă ar fi o confruntare cu Victor Ponta, despre care toată lumea știe că este singurul român care a câștigat la testul IQ. De două ori”, a spus Mircea Geoană.

Acesta a spus că are informații pe surse că zilele următoare va mai apărea un nou sondaj de opinie din care va reieși că, în cazul în care vor fi alegeri pentru prefectul Capitalei, ar putea obține 87% din sufragiile electoratului, la mare distanță de Corneliu Vadim Tudor.

Scris de Ef
22 iulie 2014 20:07
Citește mai mult despre: Geoana Hawking

Alte articole

Vezi mai mult