Ungaria a decis să voteze bugetul UE după ce Germania i-a promis Ardealul

Acord istoric la Bruxelles! Planul de redresare economică a Europei poate începe, după ce Veto-ul Ungariei a fost ridicat în urma unor negocieri dure, dar fructuoase, spun liderii europeni. Angela Merkel, disperată să fie aprobat planul de 1.3 trilioane de euro, i-a promis lui Viktor Orban Ardealul și acesta evident a acceptat.

”Cedarea Ardealului nu se va face brusc, ca să nu se prindă românii. Mai întâi punem o carantină pe Carpați, apoi tragem și un gard”, se arată în acordul semnat de unguri și germani. Înțelegerea va fi ușor de implementat, pentru că ardelenii oricum urăsc Bucureștiul și nu mai vor să facă parte din țara penibilă numită România, spun surse din Germania.

Ardelenii care vor să rămână cetățeni români vor fi rugați să se mute undeva în Oltenia sau Moldova, dar acest lucru e puțin probabil, că niciun ardelean normal la cap nu vrea să trăiască printre cimpanzeii aceia.

Polonia în schimb rămâne fără câștiguri semnificative în urma negocierilor. Tot ce-au obținut polonezii au fost câteva sute de filmări cu preoți catolici pedofili în timp ce abuzează minori, obținute de serviciile secrete. În privința filmărilor cu orgii gay cu unguri, europenii n-au avut mare lucru de comentat: ”aici toți suntem perverși, în weekenduri o călărim pe doamna Merkel, deci cine suntem noi să dăm cu piatra în bieții maghiari?”, spune Hans Perv, europarlamentar german.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
11 decembrie 2020 09:02
Citește mai mult despre: Ardeal Merkel ungaria

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult