Urşii care cerşesc sandvişuri în Sinaia spun că ei primesc doar pâinea. Şunca o ia primarul Oprea

Nici măcar urşii nu rezistă în Sinaia fără să cotizeze la palatele opulente ale primarului PNL! Potrivit unei anchete Greenpeace, urşii care cerşesc sandvişuri pe aleea dinspre Peleş sunt obligaţi să cedeze o mare parte din pradă primarului şi apropiaţilor săi ca să nu îşi piardă locurile atribuite.

„Pentru două selfie-uri încasez de la turişti un sandviş. Aţi zice că e mult, dar din acel sandviş eu nu văd nici măcar jumătate. Cel mult o felie de pâine şi una de roşie”, declară unul dintre urşi, Cornel (n.r. – numele ursului a fost schimbat cu al unui cerb). „Cealaltă felie de pâine, plus margarina, caşcavalul şi şunca le dau mai departe. Pâinea presupun că ajunge la muncitorii de pe şantierul vilei primarului, caşcavalul la partid, margarina la Bode iar şunca ajunge direct la Oprea.”

„Până şi muştarul ne pune să îl răzuim de pe pâine şi să-l dăm mai departe. Iar dacă te prinde că palmezi o măslină sau bagi la buzunar o felie de castravete, rişti să ajungi înapoi în pădure. E bătaie mare pe locurile astea de cerşit sandvişuri şi Oprea ştie asta foarte bine”, adaugă un alt blănos de pe traseu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
13 mai 2024 18:33
Citește mai mult despre: PNL sinaia sunca ursi vlad oprea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult