Util pentru şoferi! Un detector de minciuni pe bord te avertizează când trece o coloană oficială

După detectorul de radar, un nou gadget le face viaţa mai uşoară şoferilor români: detectorul de minciuni montat pe bordul maşinii! Acesta poate detecta o coloană oficială de la mai bine de 2 kilometri, permiţându-le şoferilor să tragă pe dreapta până când aceasta părăseşte zona.

“Fie că e vorba de preşedinte, premier sau un amărât de consilier judeţean dus sub escortă la DNA, o coloană oficială emite semnale specifice, pe o frecvenţă distinctă de a altor participanţi la trafic”, explică şeful Poliţiei Rutiere Găeşti, Deceneu Petrescu. “Un detector de minciuni ‘simte’ aceste semnale tipice politicienilor, avertizându-i pe şoferi cu minute bune în avans.”

Spre deosebire de detectorul de radar, detectorul de minciuni e perfect legal, însă noul Cod Rutier ar putea schimba această situaţie. “Prea mulţi şoferi profită de faptul că ştiu că ne apropiem pentru a coborî din maşini şi a ne arăta părţile posterioare, organul genital sau diverse semne obscene din mâini”, se plânge un cunoscut politician.

“Dacă nu le putem interzice, măcar să le taxăm! Banii obţinuţi vor fi folosiţi pentru autostrăzi noi şi alte lucrări importante”, a adăugat omul politic, făcând zeci de detectoare din apropiere să piuie zgomotos.

Scris de Vasile
1 august 2014 00:08
Citește mai mult despre: masini minciuni politicieni soferi

Alte articole

Vezi mai mult