Vama Veche, plină de postere cu Ponta, în care se laudă că el a inventat berea, sexul şi cortul

Încurajat de numărul mare de turişti din Vama Veche, premierul a decis să-şi facă azi puţină campanie de imagine. Astfel, Vama este plină de postere, prin care turiştii sunt informaţi că Victor Ponta este cel care a inventat berea, sexul şi statul la cort. Din modestie, Victor Ponta nu s-a afişat însă în Vamă, spunând că nu îi plac băile de mulţime.

„Mă bucur să văd că atâţia tineri se bucură de efectele geniului meu. Probabil Vama Veche ar fi fost pustie azi dacă eu nu dădeam dovadă de atât de multă originalitate. Sper ca toţi cei care beau o bere sau fac sex în cort să se gândească că fără mine aceste lucruri nu ar fi fost posibile. Dacă nu inventam sexul, poate nici nu mai exista umanitate la ora asta”, s-a lăudat Ponta.

Premierul le-a bătut însă puţin obrazul preoţilor sumerieni, pe care mulţi îi consideră inventatorii berii. „M-au plagiat grosolan, nu au recunoscut niciodată că au furat reţeta berii de la mine. Să vă fie ruşine, sumerienilor!”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
1 mai 2013 15:05

Alte articole

Vezi mai mult