Celebra voce a Moscovei de pe Facebook și CriticAtac, Vasile Ernu, a făcut o criză de nervi după ce a aflat că rușii i-au dat geacă nouă colegului său de propagandă Costi Rogozanu.  Iritarea lui a fost atât de mare încât a ars un poster cu Lenin, după care i-a dat un SMS agresiv lui Putin, deși numărul respectiv trebuie folosit doar pentru urgențe.

ernu_rogozanu_scandal.jpg Vasile Ernu l-a anunțat pe Putin că are o săptămână la dispoziție ca să remedieze situația: să-i dea și lui o geacă nouă, dar și o bască proletară și un poster cu Kremlinul, ca să treacă peste faptul că n-a primit geaca în același timp cu Costi Rogozanu. În caz contrar, propaganda rusă din România va primi o grea lovitură, a amenințat Vasile Ernu.

Ca să-i arate lui Putin că nu glumește, Vasile Ernu a făcut gestul suprem de răzvrătire al stângiștilor români: i-a dat follow pe Facebook extremistului de dreapta Lucian Mindruta. Iar peste o săptămână, dacă nu primește geaca, basca și posterul, Ernu promite că va dezlănțui iadul: va începe să dea share pe Facebook la postările lui Mindruta în care atacă stânga.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 25.09.2015 15:11 Politic

National Cinematografic