Vasile Ernu, ofticat că rușii i-au dat geacă nouă lui Costi Rogozanu și lui nu

Celebra voce a Moscovei de pe Facebook și CriticAtac, Vasile Ernu, a făcut o criză de nervi după ce a aflat că rușii i-au dat geacă nouă colegului său de propagandă Costi Rogozanu.  Iritarea lui a fost atât de mare încât a ars un poster cu Lenin, după care i-a dat un SMS agresiv lui Putin, deși numărul respectiv trebuie folosit doar pentru urgențe.

Vasile Ernu l-a anunțat pe Putin că are o săptămână la dispoziție ca să remedieze situația: să-i dea și lui o geacă nouă, dar și o bască proletară și un poster cu Kremlinul, ca să treacă peste faptul că n-a primit geaca în același timp cu Costi Rogozanu. În caz contrar, propaganda rusă din România va primi o grea lovitură, a amenințat Vasile Ernu.

Ca să-i arate lui Putin că nu glumește, Vasile Ernu a făcut gestul suprem de răzvrătire al stângiștilor români: i-a dat follow pe Facebook extremistului de dreapta Lucian Mindruta. Iar peste o săptămână, dacă nu primește geaca, basca și posterul, Ernu promite că va dezlănțui iadul: va începe să dea share pe Facebook la postările lui Mindruta în care atacă stânga.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
25 septembrie 2015 13:11
Citește mai mult despre: propaganda Rogozanu Vasile Ernu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult