Veşti excelente. Pasajul Piaţa Sudului scurtează drumul între Parlament şi Jilava cu 20 de minute

În sfârșit un proiect util în Capitală. Noul pasaj Piața Sudului va produce o îmbunătățire a traficului rutier spre sudul Capitalei, care va însemna că borfașii din Parlament vor putea ajunge cu până la 20 de minute mai rapid la Jilava, la pușcărie. Deși nu înseamnă mult pentru o persoană, la câți parlamentari avem, se adună.

”La nivelul de corupţie din ţara noastră, fiecare minut contează. În 20 de minute un parlamentar poate fura câteva milioane de euro, deci pasajul e o investiţie care o să-şi scoată rapid banii. Cu cât îi băgăm mai repede la puşcărie, cu atât mai bine”, explică Codruţa Kövesi. Acest lucru explică şi întârzierile proiectului. Efectiv politicienii ştiu că vor fi duşi mult mai rapid după gratii, şi se împotrivesc.

Nu doar parlamentarii sunt speriaţi, ci şi miniştrii. Pasajul reduce timpii de aşteptare pe ruta Guvern-Rahova şi Guvern-Jilava cu minute bune. Chiar dacă o dubă nu o ia neapărat pe-acolo, pasajul înseamnă o reducere a aglomeraţiei pe alte rute şi deci un trafic mai bun între politică şi puşcărie, lucru de care ţara noastră are mare nevoie.

Există deja multe voci în PSD care spun că Gabi Firea e extrem de proastă că a inaugurat pasajul atât de repede: „Trebuia să mai tărăgăneze lucrările, măcar până ni se termină mandatul. Ea nu realizează că şi ea va fi dusă cu duba la Jilava tot pe-acolo?”, spune secretarul general PSD.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
25 iulie 2017 11:07
Citește mai mult despre: coruptie jilava Parlament pasaj

Alte articole

Vezi mai mult