Victor Ponta, premiat pentru cea mai bună farsă de 1 Aprilie, după ce a „recunoscut” că a plagiat

De departe, cea mai bună farsă de 1 Aprilie i-a aparţinut premierului Victor Ponta, care a recunoscut ieri, într-o conferinţă de presă, că a plagiat masiv în lucrarea de doctorat. „Incredibil, am reuşit să păcălesc pe toată lumea! Toţi, dar absolut toţi, inclusiv soţia mea, au fost convinşi că vorbesc serios şi că, într-adevăr, sunt un plagiator”, s-a lăudat azi premierul.

Mai mult, Ponta susţine că farsa este originală şi că îi aparţine 100%. „Chiar dacă mi-a fost sugerată de un consilier, intonaţia pe care am rostit-o a fost ideea mea, ceea ce face farsa absolut originală. Am prins gustul farselor, pentru anul viitor consilierii îmi pregătesc câteva noi farse, despre care voi pretinde că sunt inspirate din ideile mele”, a promis Victor Ponta.

Crin Antonescu, pe de altă parte, a fost extrem de neinspirat de 1 Aprilie. Preşedintele PNL a pus la cale o farsă a cărei victimă a fost chiar el: şi-a pus ceasul deşteptător să sune cu 2 ore mai devreme decât de obicei, la ora 11:00. „O farsă de prost gust, una din multele mele idei proaste”, s-a plâns azi liberalul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
2 aprilie 2013 12:04

Alte articole

Vezi mai mult