Victorie! Geoană îşi va prezenta ecusonul de la NATO diseară, pe Arena Naţională

Încă un succes răsunător pentru România! După ce a urcat ieri pe locul 2 în ierarhia NATO, cea mai înaltă poziţie ocupată de un român în cadrul alianţei, Mircea Geoană a fost primit de o mulţime de fani care îl aşteptau încă din zorii zilei la aeroportul Otopeni.

Pentru ca şi alţi admiratori ai celui alintat „Prostănacul” să-l poată felicita pentru victorie, Primăria Capitalei va organiza, diseară, o ceremonie pe Arena Naţională, în cadrul căreia Geoană îşi va prezenta ecusonul proaspăt câştigat şi va da autografe.

“Iconicul ecuson de secretar general adjunct NATO, realizat din carton plastifiat şi inscripţionat cu cuvintele ‘NATO Deputy Secretary General’, se acordă în mod tradiţional secretarului adjunct NATO, permiţându-i acestuia accesul în biroul său personal din sediul NATO, dar şi în cantina NATO – un club select rezervat personalului NATO. E o onoare incredibilă să-l porţi la gât”, a declarat Arhimede Guţă, fost electrician NATO.

Vor fi de faţă antrenorul lui Geoană, Marian Vanghelie, şi Ion Iliescu, sub mandatul căruia România a participat prima dată la un turneu NATO. În deschidere, imnul României va fi interpretat la kendama de către CRBL şi Gaşca Zurli. Va fi prezent şi Grig Chiroiu, cel care l-a interpretat pe Geoană în serialul de succes „Trăsniţi în NATO”.

Singura absentă ar putea fi însăşi Gabriela Firea, care a rămas cu un gust amar de când a fost huiduită de mii de români la un eveniment similar în urmă cu un an.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
18 iulie 2019 13:07
Citește mai mult despre: Geoana

Alte articole

Vezi mai mult